Wat doen weWe hebben 4 jaar geleden software ontwikkeld speciaal voor ondernemers, die evenementen plannen en daarvoor kaartjes willen uitgeven. Te denken valt aan Rondvaarten, Workshops, Wijnproeverijen, Bierproeferijen, Theater voorstellingen, kortom, evenementen waar je graag de administratie voor het bijhouden van wie zich heeft aangemeld wilt uitbesteden.

Tickets via TicketHelper uitgeven heeft veel voordelen!! Gelijk je geld in je zak, minder afmeldingen, betere planning, geen email/administratie bij te houden, u kunt zich weer op uw event richten en de tickets overlaten aan TicketHelper!

Het systeem wordt ondergebracht binnen uw eigen website, zodat het een onderdeel wordt van uw website. We hebben nl verschillende manieren van presenteren en we kunnen we zien of er één soort presentatie bijzit die bij jullie website past!

Hoe kan ik dan zien wie er betaald heeft? We ondersteunen (tot nu toe) 2 manieren van 'toegangscontrole' n.l.; Een Gastenlijst, daarop kunt u zien wie zich heeft aangemeld. Dit is een lijst via een web-app op uw smartphone. En via een scanner om de ticket fysiek te scannen en te checken of deze geldig is. De gastenlijst wordt gebruikt bij een beperkte gastgenlijst. De scanner bij wat meer gasten als de gastenlijst te lang duurt om de persoon te zoeken op de lijst.

Bij het inregelen van de software, kunt u opze suport rekenen. We ondersteunen u bij het opzetten van het systeem!

Proberen kan ook, laat het ons weten! 

Meld u nu aan via onze 'Meld u aan' knop, of stuur ons een bericht via onze 'Contact' pagina.