Verkoopsysteem voor evenementenMet Ticket Helper bent u altijd verzekerd van een praktisch verkoopsysteem voor evenementen. Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en geschikt voor alle ondernemers in het midden en kleinbedrijf. We nemen u de zorg voor het verkopen van evenementen tickets graag uit handen. Zo kunt u zich richten op zaken die voor u belangrijk zijn. Het verkopen van tickets voor een evenement neemt behoorlijk wat administratief werk met zich mee. 

Hierbij kunt u denken aan het verwerken van betalingen, het bijhouden van afmeldingen en uiteraard het versturen van de toegangstickets. Om de verkoop van tickets of kaarten in goede banen te kunnen leiden, is een gestructureerde planning vaak noodzakelijk. Zeker voor ondernemers in het MKB vergt dit behoorlijk wat kostbare tijd. Om u op dit gebied compleet te kunnen ontzorgen staat Ticket Helper graag voor u klaar. Met ons geavanceerde verkoopsysteem voor evenementen wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welk soort evenement u wilt organiseren. Hierbij kunt u denken aan voorstellingen, muziek concerten of zelfs workshops. Voor alle evenementen waarbij een online toegangsticket besteld moet worden bieden we een maatwerk oplossing. Het online ticketsysteem is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd rekenen op een perfecte ondersteuning.

 

Online verkoopsysteem voor evenementen van Ticket Helper

 

Bij Ticket Helper staan we graag voor u klaar als u de administratie omtrent ticketverkoop uit wilt laten besteden. Onze speciaal ontwikkelde software biedt daarbij de helpende hand. Als ondernemer kunt u direct beschikken over de opbrengsten van de ticketverkoop. Doordat de tickets op een eenvoudige manier online besteld kunnen worden, zult u zelfs minder afmeldingen ontvangen. 

De overzichtelijke indeling maakt een heldere planning mogelijk, zonder dat u daarbij veel administratief werk voor hoeft te verrichten. Zo kunt u uw aandacht volledig richten op het evenement dat u organiseert, en loopt de verkoop van tickets gewoon door. Het verkoopsysteem voor evenementen van Ticket Helper kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw eigen website. Daarvoor hebben we verschillende soorten presentaties beschikbaar. Zo vindt u altijd de template die past bij de uitstraling van uw eigen website. 

Via het online ticketsysteem kunt u in één oogopslag de gastenlijst bekijken via de web applicatie op uw smartphone. Maar, de tickets kunnen bij grotere aantallen bezoekers natuurlijk ook fysiek gecontroleerd worden op geldigheid aan de hand van een scanner. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over het online ticketsysteem van Ticket Helper.

Neem contact op