Online ticketsysteem van Ticket HelperAls u op zoek bent naar een online ticketsysteem bent u bij Ticket Helper aan het juiste adres. Met onze software is de verkoop van online tickets voor evenementen tot in de puntjes geregeld. Zo heeft u als ondernemer in het MKB geen omkijken meer naar extra administratieve werkzaamheden. Op deze manier kunt u uw aandacht volledig richten op het evenement dat u organiseert. 

Met ons online ticketsysteem neemt Ticket Helper deze werkzaamheden graag van uw over. Het organiseren van een evenement is voor u als ondernemer een bron van inkomsten. Of dat nu gaat om het organiseren van een festival, een rondvaart of zelfs een theater voorstelling. Natuurlijk is het van groot belang dat er voldoende toegangskaarten worden verkocht. Hoewel dat tegenwoordig veelal online gebeurt, neemt dit toch de nodige planning en werkzaamheden met zich mee. 

Hierbij kunt u denken aan het beantwoorden van inkomende e-mails, het opstellen van de gastenlijst of het bijhouden van de kalender. Daarnaast moeten ook afmeldingen op een correcte manier verwerkt worden. Deze extra administratie neemt behoorlijk wat van uw kostbare tijd in beslag. Met het online ticketsysteem van Ticket Helper is dat nu voorgoed verleden tijd.

 

Online ticketsysteem voor uw eigen website

 

De software voor ons verkoopsysteem voor evenementen kan geheel geïntegreerd worden in uw eigen website. Zo ziet u in één oogopslag alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast hoeft u uw bezoekers of klanten niet meer door te sturen naar een andere pagina als deze over willen gaan tot het bestellen van tickets. Dit levert een positieve bijdrage aan het consumentenvertrouwen. 

De ticket systemen van Ticket Helper beschikken over diverse toegangscontroles. Dit kan aan de hand van een gastenlijst, maar ook het fysiek scannen van tickets tijdens het evenement is een mogelijkheid. Daarnaast kunt u uw kalender of lijst van evenementen eenvoudig koppelen aan het systeem. Dit gebeurt via het gebruiksvriendelijke iFrame. Het online ticketsysteem van Ticket Helper biedt verschillende presentaties. Zo kiest u altijd een layout die naadloos aansluit bij uw website. 

Uiteraard kunt u bij ons altijd rekenen op een vakkundig advies. Tijdens het installeren van de software op uw eigen website voorzien we u van een perfecte ondersteuning. Ons online ticketsysteem is operabel in heel Nederland. Zo kunt u altijd beschikken over een probleemloos werkend verkoopsysteem voor al uw evenementen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Neem contact op