Online kaartverkoopsysteem van Ticket HelperMet het online kaartverkoopsysteem van Ticket Helper organiseert u de ticketverkoop voor evenementen op een professionele manier. Als ondernemer besteed u uw kostbare tijd natuurlijk liever in zaken die er écht toe doen. Ons online kaartverkoopsysteem is het antwoord op deze vraag. Ticket Helper is dan ook niet voor niets dé leverancier van online verkoop systemen voor tickets.


Het organiseren van een evenement zoals bijvoorbeeld een sportwedstrijd, een muziekconcert of een andere publieke bijeenkomst heeft nogal wat voeten in aarde. Niet alleen voor wat betreft de praktische organisatie, maar zeker ook als het aankomt op ticketverkoop. Het handmatig uitvoeren van deze handelingen neemt daarbij niet alleen veel tijd in beslag, maar is ook gevoelig voor menselijke fouten.


Zeker op het gebied van het bijhouden van aanmeldingen, betalingen en het verzenden van de toegangskaarten of tickets. Met een online kaartverkoopsysteem van Ticket Helper behoort dit voorgoed tot de verleden tijd. Onze diensten zijn beschikbaar in geheel Nederland. Dat betekent dat u als MKB ondernemer overal gebruik kunt maken van ons geavanceerde systeem. De kaartverkoop voor uw evenement worden op deze manier volgens een uiterst nauwkeurige planning bijgehouden, zonder dat u hier extra tijd aan hoeft te besteden.


Online kaartverkoopsysteem voor evenementen


Voor het installeren van een online kaartverkoopsysteem maken we gebruik van specifieke software welke ook nog eens regelmatig van nieuwe ontwikkelingen wordt voorzien. Natuurlijk is het systeem eenvoudig te bedienen, en geeft het u in één oogopslag het inzicht dat u nodig heeft. Daarbij kunt u denken aan statistieken die bijhouden hoeveel tickets er zijn verkocht en wat daarvan de algehele opbrengsten zijn.


Het online kaartverkoopsysteem van Ticket Helper is beschikbaar in diverse lay-outs zodat deze eenvoudig te integreren is binnen uw bedrijfswebsite. Hierbij kan zelfs de achtergrondkleur van de agenda naar behoefte worden aangepast aan de huisstijl van uw onderneming. Ook is het systeem via een applicatie voor smartphones bij te houden en in te zien op vrijwel elke mobiele telefoon. Zo behoudt u altijd een duidelijk overzicht in de ticketverkoop voor uw evenement, wedstrijd of feest.

 

Het online kaartverkoopsysteem is geschikt voor diverse betaalmethoden en heeft tevens de mogelijkheid tot het uitgeven van vrijkaartjes. De klant ontvangt zijn of haar tickets direct via e-mail na betaling. Ook hier hoeft u geen extra handelingen voor te verrichten. Als u op zoek bent naar een innovatief online kaartverkoopsysteem staan de specialisten van Ticket Helper graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.